© ASSOCIACIÓ DE L'ESPORT DE CERDANYOLA © NIT DE L'ESPORT DE CERDANYOLA
© ASSOCIACIÓ DE L'ESPORT DE CERDANYOLA© NIT DE L'ESPORT DE CERDANYOLA

L’Associació de l’Esport de Cerdanyola (AEC) neix amb l’objectiu de convertir-se en punt de trobada de tot el teixit esportiu de Cerdanyola per crear una plataforma que ens permeti millorar la situació actual des de l’associacionisme i des de la defensa dels interessos dels clubs i dels esportistes.

 

L’AEC és una associació sense ànim de lucre oberta a totes les persones, entitats, institucions i empreses que vulguin formar part d’una eina de treball per convertir l’esport de la nostra ciutat en un referent al territori. És oberta a tots aquells que vulguin participar en la definició del model esportiu de ciutat, el model de gestió de les instal·lacions, les relacions amb les institucions i les mancances pel que fa a equipaments. En aquest sentit, l’AEC fa seves moltes de les reivindicacions que han fet els clubs i que ara, de forma comuna, estem disposats a bastir ponts per aconseguir-les des de la unió.

 

Els objectius són molts. El primer és la vocació de servei. Des de l’AEC volem posar en marxa iniciatives que ajudin als clubs a millorar en temes tan importants com els recursos financers per desenvolupar l’activitat esportiva, l’assessorament, la formació continuada del personal i dels tècnics esportius i la professionalització de les estructures organitzatives dels clubs. En definitiva, treballar en la recerca constant de la qualitat i l'excel·lència en l’esport de Cerdanyola del Vallès.

 

Et necessitem !!

* President, Octavi Moreno

* Secretari, Santi Cayuela

* Tessorer, Jaume Grau

* Vocal, Rafael Nolla

* Vocal, Josep Maria Blanco

* Vocal, Quim Dubá

* Vocal, Ramon Rodriguez

* Vocal, Francisco Hidalgo

* Vocal, Oscar Pons

* Vocal, David Zarroca