© ASSOCIACIÓ DE L'ESPORT DE CERDANYOLA © NIT DE L'ESPORT DE CERDANYOLA
© ASSOCIACIÓ DE L'ESPORT DE CERDANYOLA© NIT DE L'ESPORT DE CERDANYOLA

ÈXIT TOTAL A LA 14a NIT DE L’ESPORT DE CERDANYOLA DEL VALLÈS.

FOTO: Pepe Urbano

 

Un any més es trobava l’esport local de Cerdanyola del Vallès per lliurar els premis als millors esportistes i entitats de la ciutat, un total de 19 premis repartits entre més de 60 candidats entre esportistes de totes les edats i gèneres, equips sèniors i bases, entitats i persones de l’esport, per la seva dedicació i resultats durant la temporada 2016.

 

Els guanyadors de la 14a Nit varen ser els següents: a l’apartat individual femení fou per Elena Olmos, Sotscampiona de Catalunya absolut individuals i mixtes del Club Bàdminton Bellaterra; a l'apartat masculí va ser per Javier Cabanillas, tercer del Campionat d’Espanya i segon de Catalunya de Taekwondo del Club Esportiu Lee Young Cerdanyola. En els premis base femení la jugadora del Club Handbol Cerdanyola Julia Nuez, que es va proclamar Campiona d’Espanya amb la Selecció Catalana Infantil; en el masculí Marcos Bellver, semifinalista del Campionat de Catalunya sub19 i del campionat d’Espanya categoria dobles del Club Bàdminton Bellaterra. En categoria veterans femení, l’atleta Belen Hidalgo com a Campiona de Catalunya Aquatló i Sots Campiona d’Espanya Duatló, en la masculina el tennista Fèlix Riba, Campió d’Espanya individuals i dobles, sisè del Campionat del Món a Hèlsinki. En els premis als esportistes discapacitats, la distinció femenina va ser per Olga Ruiz, medalla d’Or i Plata als campionats d’Espanya d'eslàlom amb cadira de rodes; en l’apartat masculí, va ser pel nedador Joel Martínez, Campió de Catalunya de 25 metres crol i espatlla en piscina coberta i descoberta, medalla d’Or als 25 metres Crol del Campionat Internacional de Natació Special Olímpics de Reus. A la categoria d'equips sènior femení, el premi fou per l’equip d'aquatló de la secció de triatló del Cerdanyola Club Hoquei pel seu segon lloc a la lliga de clubs de Catalunya; a la categoria masculina la distinció va ser per l’equip sènior A del Club Basquet Cerdanyola per l’ascens a la lliga EBA.  Quant als equips d’esport base femení seria per la parella mixta Pol Lopez i Marta Jiménez, tercer lloc al Campionat de Catalunya i quarts als d’Espanya, en el masculí va ser per l’equip Aleví A del Cerdanyola Futbol Club, campions de lliga i ascens a preferent. En quant al millor club de la passada temporada va ser pel Centre d’Esports de Muntanya de Cerdanyola, per la seva feina d’organització d’activitats, seccions i creixement de la seva massa social. A la iniciativa solidaria el guardó va ser per l’Equip Especials del Club Hàndbol Cerdanyola que fomenta els valors i la inclusió social. A la secció patrocinadors va ser per la revista gratuïta Cerdanyola al Dia que patrocina diferents entitats esportives de la ciutat. La trajectòria va ser per Jordi Mayà, judoka des dels 6 anys, participant en la selecció catalana des d'infantil fins a sènior. El premi a la promoció a l’escola, va ser per al projecte de l’escola Catalana de tir amb Arc que organitza el club Tir amb Arc de Cerdanyola. El premi a la comunicació esportiva memorial Jose Luis Rodríguez va ser pel periodista Gabriel López, coordinador d’esports de Cerdanyola Ràdio.

 

Amb la presència aquest any del Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueres, la vetllada va anar fent present que l’esport de Cerdanyola del Vallès i la seva fórmula d’agrupar-se en una associació on totes els clubs i entitats esportives treballen conjuntament en benefici del propi esport de la ciutat, és un model exportable a la resta de municipis de Catalunya.

 

Bona prova d’això es la incorporació de l’Associació Josep Marcet i Prat a la Nit de l’esport per lliurar un premi a la bona feina i de qualitat, un reconeixement que es fa per un projecte, persona, entitat... i que disposa d’una dotació econòmica de 1000 euros. Aquest any es repartia entre dos guardonats. Per un costat el grup d’animació Bojos pel Bàsquet del Club Bàsquet Cerdanyola i per l’altre, l’Associació de l’Esport de Cerdanyola, que es varen repartir a parts iguals la dotació econòmica del premi.

El Consell Municipal de l'Esport de la ciutat, dona el tret de sortida de la 14a Nit de l’Esport de Cerdanyola

Ahir 30 de gener a les 20 hores, és celebrava el Consell Municipal de l'Esport, un marc immillorable per presentar una nova edició de la Nit de l'Esport de Cerdanyola, que aplegarà novament a tots els esportistes i entitats de la ciutat, per premiar el seu esforç i tots els èxits esportius del 2016.

 

Aquest any arribem a la 14a edició general i la cinquena que organitzen les entitats esportives de Cerdanyola, des de que varen decidir recuperar-la l'any 2013. La Nit en aquests anys s'ha consolidada com l'esdeveniment més important de l'any en el terreny esportiu i social de la ciutat.

 

La 14a Nit de l’Esport de Cerdanyola, es celebrarà el divendres 3 de març a les 21 hores en l'Hotel Campus UAB, la novetat d’aquest any, es el nou premi que lliurarà directament l'Associació Josep Marcet i Prat, dedicat a fer un reconeixement a la bona feina i la qualitat en l'esport, un altre novetat, es que per primer cop un premi de la Nit, anirà amb una dotació econòmica, i que aquest any serà d’uns 1.000 euros.

 

A partir d’avui, ja podeu començar a presentar candidatures als premis, i recordeu que teniu fins el 15 de febrer per fer-ho. Un cop tinguem totes les propostes, és publicaran els finalistes que optaran al premis final. Per l’organització, el fet de ser finalista, consirem que es tot un premi de reconeixement al vostre esforç i dedicació.

 

REGLAMENT 14a NIT DE L'ESPORT DE CERDANYOLA 2017
REGLAMENT 14a NIT DE L'ESPORT 2017.pdf
Documento Adobe Acrobat [77.9 KB]
FULL PRESENTACIÓ NOMINACIONS 14a NIT DE L'ESPORT DE CERDANYOLA 2017
NOMINATS 14a NIT DE L'ESPORT 2017.xlsx
Tabla de Microsoft Excel [277.0 KB]

La 13a Nit de l’Esport reconeix els èxits dels esportistes, clubs i equips de Cerdanyola

XII Nit de l'Espor amb el suport de:

La 12a Nit de l’Esport guardona als millors esportistes, clubs i equips de Cerdanyola

Laia Oset va ser escollida la millor esportista femenina i Javier Cabanillas el millor esportista masculí. El premi per al millor club va ser per al Cerdanyola Futbol Club i els sèniors del Club Bàsquet Cerdanyola i el Club Bàsquet Femení Cerdanyola van ser els millors equips.

 

L’Esport de Cerdanyola del Vallès es va vestir de gala, el divendres a la nit,  per lliurar els guardons als millors esportistes, equips i clubs de la ciutat de l’any 2014 i de la temporada 2013-14 en el cas dels equips.

 

En total es van lliurar 20 premis on van destacar la figura de l’esportista cerdanyolenc del Lee Young Javier Cabanillas que va ser escollit el millor esportista de Cerdanyola. Cabanillas no va estar present ja que es trobaba competint a Pontevedra en el Campionat d’Espanya.  El representant del club en la Nit de l’Esport, Jordi España, va recollir el premi.

 

En la categoria femenina va ser la jugadora de Bàdminton Laia Oset la que va rebre la distinció. El guardó va ser recollit per la seva mare, Angels Moncho, ja que la Laia no va poder desplaçar-se d’Itàlia on viu en l’actualitat, ja que juga al club Alba Shuttle Bàdminton.

 

En la categoria de clubs, va ser el Cerdanyola Futbol Club el guardonat amb el premi de millor club de la temporada 2013-14.

 

Però es van lliurar 17 premis més durant un sopar que va omplir el saló Arnau Vilanova de l’Hotel Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona. 320 comensals van participar a la 12ª Nit de l’Esport organitzada per les entitats esportives de la ciutat.

 

Era la tercera edició que es celebrava sota l’organització de les entitats esportives de la ciutat. I el divendres a la nit es va demostrar que és un format que ha tornat a consolidar-se desprès dels tres anys que duen organitzant aquest esdeveniment.

 

La nit va ser de festa i germanor entre tots els assistents que es van aplegar per reconèixer els mèrits dels esportistes i entitats durant l’any 2014 i la temporada esportiva 2013-14.

 

La Comissió Organitzadora de la Nit de l’Esport es mostra satisfeta per com es va desenvolupar l’esdeveniment, i ja pensa en l’edició de l’any vinent.

S'INICIA EL COMPTE ENRERE

COMPTE ENRERE PER A LA NIT DE L'ESPORT DE CERDANYOLA

 

10 D'ABRIL 

 

21:00 H

 

HOTEL CAMPUS

 

 

 

 

 

MÉS DE 300 PERSONES PARTICIPARAN AQUEST ANY A LA NIT DE L'ESPORT

S’ajorna la Nit de l’Esport que s’havia de celebrar el divendres 27

COMUNICAT OFICIAL

 

 

 

La Comissió Organitzadora de la Nit de l’Esport de Cerdanyola del Vallès ha decidit en reunió extraordinària ajornar la celebració de la XII Gala de la Nit de l’Esport, que s’havia de celebrar aquest divendres a l’Hotel Campus de la Universitat Autònoma, al proper dia 10 d’abril de 2015.

 

Els motius de tal decisió han estat sumar-se a les tres jornades de dol institucional decretades per la Generalitat de Catalunya a les que s’ha afegit l’Ajuntament de Cerdanyola per l’accident de l’avió als Alps francesos en el que va morir un conciutadà, i més directament per la mort de l’esportista cerdanyolenc Marc Badia, jugador i entrenador del Cerdanyola Futbol Club.

 

Malgrat les dificultats logístiques que això suposa, la Comissió Organitzadora de la Nit de l’Esport ha valorat i decidit que els contratemps que genera un canvi de data no poden condicionar la nostra obligació moral d’estar al costat de les víctimes i les seves famílies, especialment en el cas del Marc Badia. La Comissió Organitzadora de la Nit de l’Esport vol acompanyar en aquests moments a la família i amics d’en Marc així com al Cerdanyola Futbol Club, integrant de la pròpia comissió i membre destacat de la gran família de l’esport que formem les entitats organitzadores.

 

La Comissió Organitzadora de la Nit de l’Esport lamenta els contratemps que pugui ocasionar l’ajornament de la gala als assistents que ja havien confirmat la seva presència, i des d’avui es posa a disposició dels clubs, dels esportistes i de totes les persones per aclarir qualsevol dubte respecte a la celebració de l’esdeveniment.

 

 

 

 

La Comissió Organitzadora de la Nit de l’Esport de Cerdanyola

COMUNICAT OFICIAL COMISSIÓ NIT DE L'ESPORT DE CERDANYOLA
COMUNICAT NIT ESPORT 2015 (3).pdf
Documento Adobe Acrobat [132.8 KB]

L'NIT DE L'ESPORT JA TÉ FINALISTES

Finalistes de la 12a Nit de l’Esport de Cerdanyola

 

La Comissió Organitzadora de la 12 Nit de l’Esport va decidir els finalistes de l’edició d’enguany que es celebrarà el proper divendres 27 de març a l’Hotel Campus de la Universitat Autònoma.

 

El finalistes son:

Finalistes de la 12a Nit de l’Esport de Cerdanyola
Nominat Nit de l'Esport 2015.pdf
Documento Adobe Acrobat [78.5 KB]

MILLORA DEL PREU DE LES ENTRADES

La Comissió de la Nit de l'Esport de Cerdanyola ha aconseguit per a aquest any millorar el preu de les entrades del sopar de gala de la XII Nit de l'Esport.


Les entrades per a aquesta edició, 25 € adults i 15 € per als nens.


Es poden ja anar reservant les entrades fent l'ingrés al número de compte ES11 0182 5930 2502 0158 2443 i en breu es podran retirar en els punts habituals.

LA NIT DE L’ESPORT DE CERDANYOLA JA TÉ JURAT

La Nit de l’Esport de Cerdanyola ja té jurat.

 

L’edició d’enguany tindrà com a jurats als següents membres:

 

Xenia López nedadora i guanyadora absoluta de la Nit de l’Esport de l’any 1999 ( 2ª edició)

 

Xavier Olivé, president de l’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis,

 

Pitu Castells, periodista esportiu,

 

Toni Soler ex president del Centre d’Esports Cerdanyola i director de l’escola Escaladei,

 

Santiago Cayuela, ex regidor d’Esportsde l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

 

Marc Guillamon, l’actual regidor d’Esports amb veu i sense vot.

 

El jurat es reunirà la setmana en la què es celebra la dotzena Nit de l’Esport

per escollir als guanyadors d’aquesta edició de l’any 2015.

 

El termini de presentació de candidatures ja està obert fins al diumenge 15 de

febrer a través del correu electrònic nominacions@nitdelesport.com i bé

lliurant-les personalment en sobre tancat a les oficines del Servei d’Esports

de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès fins el divendres 13 de febrer de

2015 a les 14,00 hores.

 

En la plana web www.nitdelesport.com podeu trobar el reglament i els

impresos per poder presentar els candidats i candidates a guanyador de la

12a Nit de l’Esport de Cerdanyola del Vallès.

La Nit de l’Esport 2015 comença a definir-se

Ahir al vespre la sala d’actes del Museu d’Art de Cerdanyola va acollir la presentació oficial de la 12a Nit de l’Esport de Cerdanyola que es celebrarà el divendres 27 de març a l’Hotel Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

La Comissió Organitzadora de la Nit de l’Esport a través del portaveu d’aquest any, Jaume Grau, (president del Club Penya d’Escacs de Cerdanyola) va anunciar les novetats i el nombre de premis que s’han convocat per a l’edició d’enguany que arriba a la seva dotzena edició, la tercera de forma consecutiva que organitzen les entitats esportives de la ciutat.

 

Jaume Grau va fer la relació de premis que s’han convocat per aquesta edició, 20, i va destacar la instauració del premi a la comunicació i premsa esportiva “Memorial José Luis Rodríguez” que per decisió de la comissió de la Nit de l’Esport, anirà sempre associat i en reconeixement pòstum a la figura del periodista José Luis Rodríguez sempre vinculat a l’esport de Cerdanyola.

També s’han modificat el premis al millor esportista, establint la categoria veterans i creant els premi als millors equips mixtes de base i absolut, per tant el nombre de premis passen de disset a vint.

 

Jaume Grau també va anunciar que el termini de presentació de candidatures ja està obert fins al diumenge 15 de febrer a través del correu electrònic i o bé lliurant-les personalment en sobre tancat a les oficines del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès fins al divendres 13 de febrer de 2015 a les 14,00 hores.

 

Durant la presentació el regidor d’Esports, Marc Guillamon, va destacar que és la tercera edició que organitzen les entitats esportives des de que es va recuperar a l’any 2013. Una activitat que duu el camí de consolidar-se com un acte de ciutat organitzat directament per les entitats esportives de Cerdanyola, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès a través del treball del Servei d’Esports. Guillamon va animar a les entitats a que busquin una fórmula per fer realitat la interacció entre entitats esportives i que es constitueixi un ens on tingui cabuda tot l’associacionisme esportiu.

 

L’acte el va tancar l’Alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, que va destacar que aquesta Nit de l’Esport confirma que la ciutat no només és universitària i tecnològica sinó que també és esportiva, i la mostra clara és l’organització de la Nit de l’Esport de Cerdanyola que ja duu tres anys sota el guiatge de les entitats esportives.

 

La presència a l’acte de presentació de les entitats esportives, mitjans de comunicació, comerciants, representants d’empreses i partits polítics de la ciutat indica que la Nit de l’Esport va quallant a la nostra ciutat.

 

PRESENTACIÓ XII NIT DE L'ESPORT

Dimecres 28 de Gener a les 20 h al Museo d'Art de Cerdanyola

LA NIT DE L’ESPORT ES CELEBRARÀ EL DIVENDRES 27 DE MARÇ

 

 

La Comissió Organitzadora va escollir la data per celebrar una nova edició de la Nit de l’Esport i també va decidir  l’Hotel Campus com a lloc per  dur a terme el sopar de lliurament de premis.

 

 

La Comissió Organitzadora de la Nit de l’Esport va decidir que sigui el  divendres 27 de març de 2015 la data per dur a terme el sopar on es lliuraran el premis de la 12ª edició de la nit de l’esport de Cerdanyola.

 

Enguany són 10 les entitats que formen part de la Comissió Organitzadora de l’esdeveniment esportiu de la ciutat.

 

Als vuit clubs que van formar part d’aquesta comissió en anys anteriors;  Club Penya d’Escacs de Cerdanyola, Club Patinatge Artístic Cerdanyola, Cerdanyola Model Car, Cerdanyola Futbol Club, Cerdanyola Club d’Hoquei, Club Bàsquet Femení Cerdanyola, Club Bàsquet Cerdanyola, Club Handbol Cerdanyola) i la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Cerdanyola, se’ls afegeixen el Club d’Esports de Muntanya i l’Associació de l’Esport de Cerdanyola.

 

En la reunió que es va celebra anit, la Comissió Organitzadora va decidir que sigui el divendres 27 de març la data per celebrar l’edició de l’any 2015 i que continuï sent l’Hotel Campus la ubicació per dur a terme el lliurament de premis.    

 

A partir d’ara la organització ja està treballant en la composició del jurat que haurà de decidir els guanyadors de la dotzena edició de la Nit de l’Esport de Cerdanyola del Vallès. 


LES ENTITATS ESPORTIVES ES POSEN EN MARXA

 

 

Deu entitats esportives de la ciutat formen part de la comissió organitzadora de la Nit de l’Esport de Cerdanyola 2015. Reunides ahir dilluns 3 de novembre varen començar a definir els preparatius que portaran a l’organització de la 12a edició de la Nit.

 

Aquest any s’incorporen dues entitats més, a les de l’any passat. Són el Club de Muntanya i l’Associació de l’Esport de Cerdanyola, que s’afegeixen al Club Patinatge Artístic, el Club de Futbol, la Penya d’Escacs, Model car, Club Hoquei, Handbol, Bàsquet Femení i Masculí. Totes les entitats formen una comissió que com sempre compta amb el recolzament de la Regidoria d’Esports del nostre municipi.

 

Aquesta primera reunió ha servit per començar a definir quins seran els aspectes organitzatius i novetats que presentarà aquesta nova edició dels premis a l’esport local. Un llarg camí que ens portarà al mes de març, que com l’any passat serà la data d’aquesta XII Nit de l’Esport de Cerdanyola, les novetats i detalls s’anirem presentat mica en mica durant els propers mesos.

PRESENTACIÓ DE LA COMISSIÓ DE LA NIT DE L’ESPORT 2015

A l’ultima reunió del Consell de l’esport de Cerdanyola es va presentar la Comissió de la Nit de l’esport 2015. El portaveu de la comissió Francisco Arpide presenta als Clubs que ja formen part d’aquesta comissió, i invita a la resta de Clubs de Cerdanyola a formar part d’aquesta.

 

Deixant  enrere l’anterior Nit, planteja un nou projecte d’il·lusió i amb noves idees, que sortiran de la comissió per la Nit 2015. La Nit de l’Esport 2015 ja esta en marxa.