© ASSOCIACIÓ DE L'ESPORT DE CERDANYOLA © NIT DE L'ESPORT DE CERDANYOLA
© ASSOCIACIÓ DE L'ESPORT DE CERDANYOLA© NIT DE L'ESPORT DE CERDANYOLA

Arriba la segona Fira de l'Esport de Cerdanyola

                               IMPRESSIONANT

LA PRIMERA FIRA DE L’ESPORT DE CERDANYOLA VA SER TOT UN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ.

 

Mes de dos mil persones van passar pel Parc del Turonet on va estar ubicada aquesta primera fira durant el diumenge 20 de setembre.

 

35 expositors i un munt d’activitats esportives organitzades per les entitats, centres esportius, empreses i comerços del sector, que van participar amb la seva presència en aquesta 1a Fira de l’Esport de Cerdanyola.

 

Les activitats, els inflables, el rocòdrom, la pantalla gegant, les exhibicions i les activitats diverses, així com el vol de drons que transmetien la imatge de la fira a la pantalla gegant, van captar l’atenció de nens i majors que va ser presents en el recinte de la Fira.

 

Durant tota la jornada, des de les 09,00 hores del matí fins a les 20,00 hores del vespre, es van dur a terme activitats diverses: body combat, arts marcials, gimnàstica, zumba, pilates, kizoma, balls o partides ràpides d'escacs.

 

Els participants van ser els següents: Club Bàsquet Cerdanyola, Club Bàsquet Femení Cerdanyola, Club Penya d'Escacs, Club Petanca Cerdanyola Atlético Serraparera, Cerdanyola Club d'Hoquei, Club Patinatge Artístic Cerdanyola, CEM Cerdanyola, Club Natació Cerdanyola, Club Handbol Cerdanyola, Club Tennis Cerdanyola , Cerdanyola Futbol, Club.Pilates Macarena, Escola de Ball Duet, Parc Esportiu Municipal de Guiera, Curves Cerdanyola, Escola de Ball Somnis, Gym Vallès, Gym Pilates, Gimnas Lee Young, Àrea Gol, Caryma Esport, Reclam Publicitari, RR. Bikes, Elite Sport World, Mas Buceo, David Serra Fisioteràpia, Ebike.Cat, Queen Skate, Sport Torrente.

 

També hi va haver un estand de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i de l'Associació de l'Esport, entitat organitzadora de l’esdeveniment que va comptar amb més de 20 voluntaris dels diferents clubs esportius de la ciutat.

 

La presència de Cerdanyola Ràdio també va ajudar a divulgar l’èxit d’aquesta primera Fira de l’Esport de Cerdanyola.

 

L’Associació de l’Esport de Cerdanyola, mostrava la seva satisfacció per l’èxit que ha suposat aquesta primera edició de l’esdeveniment i agraïa a tots els que han participat i han col•laborat per a què sigui un èxit.

TOT PREPARAT 20/Septembre

Entitats, centres esportius i empreses del sector de l'esport hi seran presents el proper diumenge 20 de setembre a la primera fira del sector des de les 9 del matí fins a les 20 hores del vespre.

L'organització de la Fira, l'Associació de l'Esport de Cerdanyola, ha aconseguit aplegar a 35 expositors que representen diverses vessants de l'esport; des d’entitats esportives i centres esportius de la ciutat a empreses i comerços que ofereixen diversos productes relacionats amb el món de l'esport.

A les 09,00 hores del matí l'organització ha previst obrir les portes d'aquesta 1a Fira de l'Esport que tancarà a les 20,00 hores del vespre.

Els organitzadors volen que la fira sigui participativa i atractiva per tothom que s'apropi al Parc del Turonet durant el dia i per això ha previst que hi hagi 2 pistes polisportives, on es practicarà bàsquet, handbol i futbol; 2 pistes de minitennis, 1 recta d'atletisme, escacs gegant, un rocòdrom.

Durant la Fira s'organitzaran diferents activitats i exhibicions en les quals els assistents puguin participar-hi, com ara body combat, arts marcials, gimnàstica, zumba, pilates, kizoma, balls o partides ràpides d'escacs.

Tothom que vulgui podrà passejar en bicicleta elèctrica o participar en un petit partit de bàsquet en cadires de rodes.

L'organització ha confirmat que seran unes 20 modalitats esportives les que seran presents en aquesta primera Fira de l'Esport de Cerdanyola.

El més petits gaudiran de dos inflables, una piràmide i un xutòmetre.

12 club esportius estaran amb els seus estands participant d'aquesta fira: Club Bàsquet Cerdanyola, Club Bàsquet Femení Cerdanyola, Club Penya d'Escacs, Club Petanca Cerdanyola Atlético Serraparera, Cerdanyola Club d'Hoquei, Club Patinatge Artístic Cerdanyola, CEM Cerdanyola, Club Natació Cerdanyola, Club Handbol Cerdanyola, Club Tennis Cerdanyola i Cerdanyola Futbol Club.

La resta d'expositors seran centres esportius com Pilates Macarena, Escola de Ball Duet, Parc Esportiu Municipal de Guiera, Curves Cerdanyola, Escola de Ball Somnis, Gym Vallès, Gym Pilates, i Gimnas Lee Young, i la resta empreses i comerços que treballen al sector de l'esport: Àrea Gol, Caryma Esport, Reclam Publicitari, RR. Bikes, Elite Sport World, Mas Buceo, David Serra Fisioteràpia, Ebike.Cat, Queen Skater, Sport Torrente.

També hi haurà un estand de l'Ajuntament de Cerdanyola i de l'Associació de l'Esport, entitat organitzadora de l’esdeveniment que rebrà l'ajuda de més de 20 voluntaris dels diferents clubs esportius de la ciutat, veritable motor d'aquesta Fira de l'Esport de Cerdanyola.

PRESENTACIÓ DE LA FIRA

L’Associació de l’Esport de Cerdanyola va presentar ahir de forma oficial la Primera Fira de l’Esport que es celebrarà el 20 de setembre d’enguany al Parc del Turonet.

Durant la presentació oficial de la Fira de l’Esport, el president de l’Associació de l’Esport de Cerdanyola,Octavi Moreno, va informar que hi seran presentes 15 clubs esportius locals, 6 centres esportius, 4 botigues especialitzats en roba i material esportiu i una desena d’empreses relacionades amb l’esport que es dediquen a la nutrició, preparació física, fisioteràpia i recuperació esportiva.

La Fira tindrà dues vessant, una d’exposició i una altra d’exhibició i participació.

El 20 de setembre el Parc del Turonet acollirà 35 carpes que estaran destinades als diferents expositors, clubs, gimnasos, empreses i comerços del sector esportiu, i també es desenvoluparan exhibicions que representaran 20 modalitats esportives.

Aquesta fira està organitzada per l’Associació de l’Esport de Cerdanyola amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Els jardins del Museu d’Art de Cerdanyola van acollir ahir al vespre la presentació oficial de l’esdeveniment amb la presència de presidents i representants d’entitats esportives, la regidora d’Esport,Contxi Haro i l’alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà.

I FIRA DE L'ESPORT DE CERDANYOLA   20/Septembre

FIRA DE L'ESPORT DE CERDANYOLA 2015
FIRA ESPORT CERDANYOLA 2015.pdf
Documento Adobe Acrobat [810.7 KB]

PRESENTACIÓ DE LA FIRA DE L’ESPORT DE CERDANYOLA

L’Associacióde l’Esport de Cerdanyola (AEC) el convida a la presentació oficial de la primera edició de la Fira de l’Esport. L’acte de presentació es farà el 3 de setembre a les 19:30hores al MAC (Museud’Art Can Domènech, carrer de Sant Martí, nº 88) i hi assistiranl’alcalde de Cerdanyola Carles Escolà, la regidora Contxi Haro, el president de l’AECOctavi Moreno, i presidents de clubs i patrocinadors.

 

La Fira de l’Esport, que se celebrarà el pròxim 20 de setembre al Parc del Turonet, és una iniciativa de l’Associació de l’Esport, i comptaamb la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Hi participaran 15 clubs locals, 6 gimnasos, 4 botigues i una desena d’empreses del sector (nutrició, fisioteràpia, etc.).

 

La Firatindrà un doble format. Serà una firad’expositors (hi haurà 35 carpes) i d’activitats (es faran 25 activitats i exhibicionsdiferentsambmés de 20 modalitatsesportivesrepresentades). La firaestàadreçada a tota la família de l’esportcerdanyolenc per tal de mostrar l'amplirepertorid’esports de qualitat que es practiquen a casa nostra, amb especial atencióalsmésmenuts que també podrangaudird’activitats de lleure i participar en sortejos de material esportiu. Us hi esperem!